Review/ervaringen, Smoothie/drankjes

Alcoholvrije Pina Colada (ijsthee)

Op de weer apps en sites zie je al een aantal weken (misschien wel maanden) alleen maar een zonnetje weergegeven staan. Met dit warme weer is het super belangrijk om goed te drinken. En dan natuurlijk geen liters frisdrank of dergelijke. Maar water komt op een gegeven moment ook wel een beetje mijn neus uit dus daarom maak ik graag mijn eigen ijsthee. Op mijn blog vindt je al de sunset ijsthee en de citroen-gember ijsthee. Dankzij Tastea drink ik de afgelopen dagen de Pina Colada ijsthee. Heerlijk koel en verfrissend! Als je ergens een ijsthee of een alcoholvrije cocktail besteld dan zit het alsnog boordevol suiker. Het is vaak zo zoet dat ik het niet te drinken vind, dus daarom ben ik super blij met deze Pina Colade theeblend.

 

Hoe maak je de alcoholvrije Pina Colada (ijsthee)?

Ijsthee kun je ook heel gemakkelijk zelf maken. Hoe je deze Pina Colada ijsthee maakt leg ik je kort even uit.

  • Breng een liter water aan de kook.
  • Neem de Pina Colada theeblend en zet het op de manier zoals het hoort.
  • Voeg eventueel honing toe om het iets te zoeten.
  • Verwijder het zakje en voeg eventueel een schijfje limoen en of stukjes ananas toe.
  • Laat de thee afkoelen in de koelkast
  • Serveer het optioneel met ijsblokjes

Wil je ook deze theeblend bestellen? Ga dan naar de website van Tastea!

 

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Search

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief