Blog, Review/ervaringen

Chocolade paaseitjes van SUE

Ik ben echt gek op chocolade!! Mijn guilty pleasure is dan ook eigenlijk, naast noten en pindakaas, alleen nog maar een goed stuk pure chocolade. Helaas zit er in heel veel repen ook geraffineerde suiker en ander soort onzin. Gelukkig zijn er steeds meer natuurlijk gezoete lekkernijen te koop. En nu dus ook geraffineerde suikervrij chocolade paaseitjes van SUE Rotterdam (whoop whoop).

Het concept van SUE is ontstaan omdat oprichtster en bedenkster Kim Sue Palm een gezonder alternatief zocht voor alle heerlijke zoetigheden waar ze maar moeilijk vanaf kon blijven. Inmiddels runt Kim SUE niet meer in haar eentje, maar samen met haar vriend. Het ‘zoet zonder suiker’ van SUE wordt allemaal ambachtelijk en met de hand bereid in hun eigen bakkerij.

Een aantal jaren geleden was ik al fan van de natuurlijk gezoete taartjes van SUE dus toen ik de paaseitjes op Insta voorbij zag komen, wist ik dat ik even langs moest gaan als ik in Rotterdam moest zijn. Ik ben zelf gek op pure chocolade dus daarvan ging zeker een doosje mee naar huis, maar ik heb natuurlijk ook aan jullie gedacht 🙂 Dus ik heb extra doosjes chocolade paaseitjes voor jullie meegenomen. Op Facebook en Instagram hoefde je alleen maar te reageren welke smaak je het lekkerst vindt, melk of puur.

En de winnaars zijn……

Puur: Marian Zwarts

Melk: Remke Vet

en dan heb ik nog een extra doosje met pure chocolade paaseitjes en die zijn voor…..

Larissa Lodewijk

Stuur een mail met je contactgegevens naar info@fitfoodfab.nl en ik stuur je de chocolade paaseitjes direct op!

Deze actie is geen samenwerking met SUE Rotterdam. Ik heb de chocolade paaseitjes zelf gekocht en besloten om het met jullie te delen.

 

 

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Zoek

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief