Blog, Detox, Review/ervaringen

Detox thee van Tastea

De feestdagen zijn voorbij en we zijn hopelijk allemaal 2017 weer fris en fruitig begonnen. Maar na al die feestdagen heb ik toch altijd weer teveel gegeten en gedronken. Het hoort er ook wel een beetje bij maar ik voel me na deze periode altijd wat opgeblazen en futloos. Ik was dus helemaal blij toen ik werd benaderd door Tastea of ik één van hun teablends wilde uitproberen, whoop whoop. Ik hou van een lekkere kop cappuccino maar eigenlijk ben ik een echte theeleut dus dit kon ik natuurlijk niet weigeren.

Ik had op social media al meerdere teablends voorbij zien komen maar na het bekijken van de website van Tastea wist ik toch gelijk dat ik voor de Detox thee wilde gaan. Ik wil het nieuwe jaar weer goed beginnen en mijn lichaam kan wel een kickstart gebruiken.

De verschillende kruidentheeën van Tastea zijn 100% natuurlijk en beloven stuk voor stuk bij te dragen aan je gezondheid in verschillende stadia in je leven. De detox thee belooft dat je gezonder, fitter en gelukkiger leven. Nou kom maar op dan 🙂

Detox thee van Tastea

Tastea schenkenIn het pakketje zaten twee luxe blikken met een Detox Morning en in de andere Detox Evening. In de doos zat ook een Tastea theebeker. Voor zowel de Morning als de Evening theeblend gebruik je een theelepel kruiden en ongeveer 200 ml gekookt water. Ik heb de deksel van de theebeker er niet gelijk opgedaan omdat er ander een hoge druk kan ontstaan. Er zit ook een filter in de beker, waardoor je geen theegruis binnen krijgt. En het mooie vind ik dat de beker is BPA-vrij is en het ziet er nog eens mooi uit ook!

Ik heb de detox-thee een aantal dagen geprobeerd en dronk dus twee bekers per dag; één in de ochtend en één na het avondeten. De Detox Morning heeft een heerlijke frisse smaak en geeft me hierdoor het gevoel dat ik de ochtend goed begin. De Detox Evening is wat kruidiger en is een heerlijke thee voor het slapen gaan.

 

Ik weet niet of ik nou echt gelukkiger word van het drinken van een kop thee, maar ik moet je wel zeggen dat ik me na een aantal dagen minder opgeblazen voelde. Genoeg drinken, waaronder ook thee, zorgt er sowieso al voor dat je huid verbeterd en dat je hongergevoel minder is maar zo als eindconclusie is het een lekkere thee en denk ik ook zeker dat het bijdraagt bij het nastreven van een gezonde levensstijl. En de theebeker is ook nog een verdomd handig en leuk om overal mee naar toe te nemen. Aanrader dus!

Geen interesse in een detox thee? Geen zorgen…op de website hebben ze nog meer theeblends met allemaal leuke namen zoals ‘Bun in the oven‘ (zwangerschapsthee) en ‘Make Your Bedrock‘ (sexthee).

5 weetjes waar Tastea bij kan ondersteunen (volgens Tastea):

  1. Gewichtsverlies
  2. Stress & vermoeidheid
  3. Verbeteren van de huid
  4. Goede nachtrust
  5. Hongergevoel onderdrukken

Wil jij ook een Tastea fan worden? Ga dan snel naar de website www.tastea.eu en bestel je theeblend en beker want de eerste 500 ‘fans’ krijgen 10% korting. Gebruik hiervoor de code ‘FEEST’ en profiteer van deze smakelijke korting.

 

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Zoek

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief