Blog, Persoonlijk

Dianne, van ongezonde horecatijger naar fitmom

Dianne Haarlem - FitFoodFabHoi! Ik ben Dianne! Een energieke duizendpoot die graag tien dingen tegelijk doet en gek is op sporten. Samen met Tommie ben ik co-hoofd van ons gezin en daarbij werk ik vier dagen fulltime als projectmanager.
Tijdens een gezellige & gezonde lunch vroeg Sanne mij of ik het leuk zou vinden om te schrijven over mijn sportieve uitspattingen en levensstijl als moeder van twee dochters van 1 & 3 jaar voor FitFoodFab. Wat een eer!
Sanne en ik kennen elkaar van de middelbare school en hebben elkaar daarna altijd wel online gevolgd. Nou ja, volgen.. Ik met een laf Instagram account en een half gaar Facebook profiel vol updates (ahum!) en Sanne met haar inspirerende websites en blogs.

Van ongezonde horecatijger naar fitmom

Sporten is overigens niet heel anders als je moeder bent, maar ietwat meer planning, organisatie en zelf motivatie (gaap.. na die gebroken nachten) is wel gewenst om het te laten slagen! En niet alleen mijn sportieve uitspattingen, maar ook mijn ommezwaai van levensstijl sinds een aantal jaren. Ruim voor mijn zwangerschap van mijn oudste dochter, zo’n vijf jaar geleden zag mijn leven er heel anders uit. Ik werkte veel, heel veel en onregelmatig in de hotellerie, ik rookte en ‘at’ op sommige dagen niet meer dan een kop soep, 3 latte macchiato en 2 red bull. En niet omdat ik niet wilde eten of dat ik wilde afvallen (juist niet!), maar ik had er gewoon geen tijd voor, ik maakte er geen tijd voor.. Ik had wel betere dingen te doen die NU moesten gebeuren.

Ik besefte mij dat het anders moest, dat ik dit niet meer vol ging houden en ik dat ook niet meer wilde! Het moest anders! En dat lukte! Een gezonde(re) levensstijl was geboren en langzaam zag ik hoeveel voordelen dat met zich meebracht. Niet alleen voel jij jezelf beter, maar het geeft je meer energie voor de dingen waar ik van dacht dat je moe werd.. Sporten ;-)!

Ik ben ben niet opgeleid tot personal trainer (wel getrouwd met een marinier en sportinstructeur, telt dat?) en heb heb ook geen handleiding met hoe-ga-ik-fit-worden, dus alles komt voort uit eigen werk en wat gezonde creativiteit. Graag deel ik mijn ervaringen hoe ik dat gedaan heb, hoe ik dat nu doe en ohhh wat ik nog allemaal wil gaan doen!

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Zoek

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief