Blog

Ga je (gratis) mee naar de Gezondheidsbeurs?

Vind je het ook leuk om nieuwe inspiratie op te doen voor een gezonde levensstijl? Ga dan met me mee naar de Nationale Gezondheidsbeurs! Deze beurs is van 1 t/m 4 februari in de Jaarbeurs Utrecht. Claim snel je ticket want de eerste 20 tickets voor de beurs zijn gratis. Hierna verandert de prijs naar 50% korting (€ 9,95 i.p.v. € 20,-).

Ga naar www.gezondheidsbeurs.nl/fitfoodfab en gebruik de actiecode fitfoodfab!

De Nationale Gezondheidsbeurs

De Nationale Gezondheidsbeurs is de grootste consumenten-beurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl, en naast een heleboel leuke bloggers, influencers en food goeroes vind je er ontelbare innovatieve health gadgets en nieuwe gezonde merken. Iedere dag is er een onwijs tof programma.

Denk hierbij aan: workshops, fitness, ontspannende massages, mindfulness, lekkere proeverijen, 150 leerzame presentaties, voedingsadvies, gezondheidstesten, gezonde acties met voordeel en je gaat naar huis met een GOODIEBAG!!!

Om er voor te zorgen dat je het niet mist, mag ik dus 20 vrijkaarten weggeven aan jou. Ben je net te laat? Geen probleem want je kunt met je vriendin(nen), je moeder, je zus of je nichtje met 50% korting je kaartje scoren via mijn link.

Ik ga zelf zondag 4 februari naar de Nationale Gezondheidsbeurs dus ik hoop je dan natuurlijk te zien/ontmoeten. Zie ik je daar?

Gezellig!

De actiecode is fitfoodfab

De Nationale GezondheidsBeurs
1 tot en met 4 februari 2018
Jaarbeurs Utrecht
Open van 10.00 – 17.30 uur

www.gezondheidsbeurs.nl

Nationale Gezondheidsbeurs

 

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Zoek

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief