Blog, Review/ervaringen

Maak ook je ontbijt in kerst thema

Advertentie

Buiten is het helemaal wit door een pak sneeuw en de kerstbomen staan in de meeste huizen al mooi te schitteren. Ik ben al helemaal in de kerstsfeer. Jij ook? Om het helemaal af te maken begin ik de dag af en toe met de heerlijke Christmas granola  of Advents muesli van MyMuesli.

De Christmas­ Granola zit in de feestelijke gouden koker. Staat mooi in de keuken maar natuurlijk ook een super cadeautje voor onder de kerstboom. De knapperige granola heeft een lekker smaakje door de winterkruiden en de witte chocolade sterretjes. Ik vind het echt een feestje in mijn kom en natuurlijk in mijn mond 🙂 Bestel je in december muesli of de Christmas granola via mijn site dan krijg je 575g Advents Muesli gratis.

Advents muesli FitFoodFab

In deze mix zitten onze populaire kerst-amandelen. Om de geroosterde amandelen zit een laagje biologische melkchocolade. De kerstachtige smaak komt door de  specerijenmix van nootmuskaat, kruidnagel, kardemom en kaneel. De krokante appel-kaneel-crunchy’s maken deze mix compleet.

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Zoek

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief