Review/ervaringen

Hardlopen met de Quad Lock

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet echt een hardloper ben. Sommige mensen hebben gewoon hardloop DNA. Die trekken hun schoenen en lopen moeiteloos 10 km zonder ooit gelopen te hebben. Jaloersmakend vind ik dat! Ik ga lopen, overtuig mijzelf dat het echt leuk is en ik denk halverwege vaak dat wandelen echt ook een prima bezigheid is…. Natuurlijk ga ik door, maar langer lopen dan 10 km vind ik gewoon saai.

Liever interval

Het is niet zo dat ik het kan…  Ik loop regelmatig hard, heb een halve marathon gelopen en heb meerdere malen 18 km lang met meer dan 50 obstakels overwonnen in de modder. Dus hé, ik kan het wel, doe het ook, maar ik zal nooit een lange afstandsloper worden en het écht leuk vinden ga ik het niet.

Dat ik geen duursporter ben is ook ergens wel terug te leiden naar mijn karakter. Ik ben een enorme druktemaker, doe het liefst 100 dingen tegelijk, kan drie gesprekken tegelijk voeren en knal het liefste door de geluidsbarrière als ik enthousiast ben. Dus als ik dan heel lang hetzelfde doe in hetzelfde tempo op dezelfde asfaltweg dan is dat gewoon heel hard werken!

Als ik tijdens het sporten veel afwisseling heb met veel verschillende intensiteiten vind ik dat heerlijk! De tijd vliegt en ik kan mij goed concentreren op de korte explosieve momenten. Interval trainingen gaan mij beter af en vind ik leuker dan een duurloop.

Ik loop altijd met een sporthorloge met GPS, maar ik neem ook altijd mijn telefoon mee! Gewoon omdat ik het fijn vind om te kunnen bellen (of gebeld worden) als er wat urgents is, maar ook omdat ik muziek luister tijdens het lopen.

Waar laat je je telefoon?

Nu kon je vroeger je mobiele telefoon nog wel achter in je vakje-met-rits proppen van je hardloopbroek, maar met een iPhone 7 plus wordt dat toch íets lastiger.. Klinkt als: onmogelijk! Je heb veel speciale hardloopbanden die je om je middel kan doen en ook banden voor om je arm. Bij die banden om je arm is vaak het manco dat ze niet precies passen en ze langzaam van je arm naar beneden schuiven. Ook schuift je telefoon door de hoes en dan voel je tijdens het lopen je telefoon ‘tegen’ bewegen. Heel irritant en een reden dat ik nooit meer met zo een armband liep.

Quad Lock Sports Armband

Quad Lock harloopband FitFoodFabTotdat ik in aanraking kwam met de Quad Lock run kit. Dit is een harde case die je als een gewoon telefoon hoesje om je telefoon heen doet om vervolgens in de band voor om je arm klikt. Zowel het hoesje als het vast klikken gaat makkelijk en snel. Bekijk het filmpje maar eens!

De eerste gedachte is dat je er niet aan moet denken dat je telefoon bij de eerste drie stappen uit de band valt, maar al snel blijkt dat die ‘lock’ heel stevig is. Een woest hip-hop dansje was de overtuigende factor bij de test,  dus een avond zwaaiend in de polonaise zou deze Quad Lock case ook feilloos doorstaan 🙂 Er is ook een beschermhoes voor over je telefoon tegen de regen, zodat je telefoon ook met het Hollandse klimaat droog blijft!

Een echte aanrader en tevens een heel fijn stevig telefoonhoesje die je op alle Quad Lock producten kan gebruiken (op de fiets of motor, in de auto en op een statief).

Ik ben fan!

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Search

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief