Blog, Boeken, Review/ervaringen

Het pindakaasboek

Wij zijn allemaal groot geworden met pindakaas. Ik vond het als kind een feestje op mijn boterham. Of gewoon stiekem een lepeltje pindakaas snoepen 🙂 Het is niet alleen lekker maar ook een gezondere keuze dan bijvoorbeeld hagelslag, vanwege de onverzadigde vetten. Dat je met pindakaas meer kan doen dan alleen op je boterham wist ik inmiddels wel. Zo heb ik van mijn moeder heb ik geleerd hoe ik pindasaus kan maken, een theelepel pindakaas op je yoghurt of wat dacht je van die heerlijke pindakaaskoekjes. Maar ik wist nog niet dat je zoveel lekkere dingen kunt maken met pindakaas. Wat dacht je van pindakaasijsjes, -wafels of een pindakaasburger?

Wat is het pindakaasboek?

Ik keek me ogen uit toen ik door ‘Het pindakaasboek’ bladerde. Teveel lekkere opties om zelf te willen maken. Jennifer en Lianne toveren met de inhoud van een pot pindakaas fantastische gerechten op tafel. De gerechten zien er niet alleen lekker uit maar zijn het ook! Ze zijn niet allemaal suikervrij maar die keus is aan jou. Door het pindakaasboek word je geïnspireerd door de tips en suggesties om creatief aan de slag te gaan met pindakaas.

Ik heb al een keer kennis mogen maken met de creativiteit van Jennifer Foster en Lianne Koster door hun eerste boek Cookart. In Cookart spatte hun passie voor lekker eten en gedrevenheid iets moois te willen creëren er vanaf. ‘Het pindakaasboek’ vind ik een leuke en lekkere opvolger.

De ‘pinda latte’ is echt heerlijk en de ‘pop de pinda’ energierepen liggen ook al in mijn vriezer! Zoals ik al schreef zijn niet alle recepten suikervrij, maar er staan genoeg recepten in om uit te kiezen. Bij het maken van de latte heb ik het zoetmiddel gewoon weggelaten en het was alsnog genieten. Wil je ook Het Pindakaasboek in je collectie kookboeken? Bestel ‘m dan snel via Bol.com.

Pindakaasboek_FitFoodFab

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Zoek

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief