Blog, Persoonlijk

Hiep hiep hoera! Ik ben jarig en trakteer

Whoehoe, ik ben JARIG! Tijd voor een feestje en wat extra rimpels 😉 Op mijn dertigste heb ik mijzelf beloofd dat ik wat minder zou rennen en vliegen en ook wat meer me-time momenten ging hebben. Een dag even niets inplannen of een beetje ontspannen en dat hoofd van mij legen. Dit gaat me al steeds beter af…..maar ik heb nu het gevoel dat ik na die belofte een paar keer heb geknipperd en er zat ineens vijf jaar bij 🙂 Ja ja, ik ben vandaag 35 jaar geworden! Ik vier mijn verjaardag nooit echt groot, maar deze leeftijd kan ik natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Dus wie jarig is … trakteert!

Sanne 35 jaar FitFoodFab

35 jaar en dat moet gevierd worden!

Ik heb nooit zoveel met leeftijden maar 35 vind ik eigenlijk toch wel stiekem een beetje wat…. Ik moet ook eerlijk bekennen dat er daardoor ineens van alles door dat koppie van mij heen gaat. Ben ik wie ik zijn wil, loop ik niet ‘achter’ in de standaard levenslijn ;), wat wil ik nog allemaal doen en bereiken? Misschien toch maar eens een bucketlist maken of juist een paar tandjes rustiger aan doen? Maar daar ga ik jullie nu niet mee vermoeien 🙂 Een feestje voor mij betekent een feestje voor jullie! Een cadeautje om jullie te bedanken voor alle likes, reacties en lieve berichtjes. Het liefst geef ik 35 cadeautjes weg, maar helaas laat mijn portemonnee dat niet toe 🙂

Ik heb één ontzettend leuk en lekker pakket voor je samengesteld (niet gesponsord). In het pakket zit:

  • Een traktatiepakket van Yogi en Yousef, vol met de heerlijkste dadel producten
  • Een tas van FitFoodFab met leuke quote kaartjes

Yogi en Yousef 35 jaar FitFoodFab

Wat moet je daarvoor doen?

  • Laat een reactie achter onder het Facebook of Instagram bericht dat je meedoet
  • Laat hieronder een tip achter voor deze 35’er (maakt niet uit wat)
  • Meedoen kan tot en met 8 november 2017
  • Ik laat een reactie onder jouw comment achter als je gewonnen hebt, houdt het dus goed in de gaten.

Vergeet je natuurlijk niet in te schrijven voor de nieuwsbrief en mij te volgen op social media, vind ik leuk!

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Zoek

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief