Recepten, Smoothie/drankjes

Kingsday juice

We zijn al druk in de weer voor Koningsdag. De oude spulletjes zijn verzameld en de plekken voor een kleedje zijn of worden al gemarkeerd. Maar we moeten natuurlijk eerst de Koningsnacht overleven. Zoals wij dat in Den Haag noemen, de KoningsNâch 🙂 Wil je je morgen, na een gezellige avond, weer top voelen, dan ben je bij SapLab op de Denneweg in Den Haag van harte welkom voor een speciale Kingsday Juice. Ben je nou niet in de gelegenheid om daar langs te gaan dan kun je deze juice ook zelf maken.

Kingsday JuiceSapLab-FitFoodFab

 

Kingsday juice

Wat heb je nodig?

  • 3 sinaasappels
  • 5 wortels
  • 1 centimeter gember

Pers de 3 sinaasappels en maak verse wortelsap van de wortelen en de gember. Maak de wortelsap het liefst met een slowjuicer voor optimale smaak en behoud van vitamientjes, of een sapcentrifuge. En klaar ben je!

Het is een heerlijke combinatie met de frisse smaak van vers sinaasappelsap, de zoete smaak van wortel en een beetje pit dankzij de gember. Door de verse sinaasappelsap te mengen met de wortelsap krijg je niet teveel (fruit) suiker, en een goede portie groenten binnen. Met de gember bestrijd je griepjes, verkoudheid en het werkt verwarmend voor het lichaam.

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief