Blog, Review/ervaringen, Smoothie/drankjes

Klaar voor de zomer met de Sunset icetea

De zomer komt er aan en dat betekent dat de meeste van ons weer de extra kilootjes kwijt willen. Water drinken is belangrijk om je lichaam goed te laten functioneren maar ook top als je iets wilt afvallen. Je krijgt een vol gevoel en de ongewenste stoffen en vetten kunnen beter afgevoerd worden door je lichaam. Water drinken is niet echt mijn ding…zo flauw. Daarom staat er nu een kan met Sunset icetea van Tastea op mijn tafel!

Deze icetea heeft zo’n lekkere smaak en het is ook nog eens goed voor je. Sunset Ice tea heeft een licht detox effect waardoor er gewichtverlies kan ontstaan en vrije radicalen kunnen worden afgedreven. Daarom sluit deze perfect aan bij de detox theeblend die ik ook al drink!

Van de naam word ik natuurlijk ook helemaal vrolijk dus heb ik dit weekend mijn icetea lekker zomers gepimpt met wat fruit. Omdat deze icetea een zoete smaak heeft, kun je er ook nog eens een zomerse cocktail van maken.

Long Island Sunset Iced Tea

Wat heb je nodig? 

  • sunset ijsthee
  • ijsblokjes
  • schijfje citroen
  • 30 ml Wodka
  • 30 ml Tequila
  • 30 ml Bacardi – wit
  • 30 ml Gin
  • 30 ml Triple Sec
  • 30 ml sweet and sour
Zet een longdrinkglas klaar, doe hier het aantal ijsblokjes in naar wens. Schenk de Wodka, Tequila, Rum, Gin, Triple Sec en sour mix in het longdrinkglas en vervolgens de ijsthee. Schenk de inhoud in een shaker en shake deze 1 keer hard.  Garneer het drankje met een schijfje citroen.
fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Search

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief