Restaurants

Lekkerste hamburger van Nederland, 2017?

Ik sta niet bekend als een enorme vleeseter, maar my oh my ik kreeg een uitnodiging om een hamburger te komen proeven bij Capriole Café en die kon ik zeker niet weerstaan. Het is namelijk niet zomaar een hamburger….nee het is de nieuwe hamburger van Chef Diego die op 9 januari mee gaat doen aan de wedstrijd ’Lekkerste Hamburger van Nederland, 2017’ tijdens de HORECAVA en ik mocht deze hamburger voor komen proeven (lucky me)! 

In de voorafgaande maanden heeft Chef Diego in samenwerking met zijn leveranciers hard gewerkt om de perfecte hamburger te creëren. De juiste hoogte, de meest perfecte producten en natuurlijk wil het oog ook wat. Nou ik kan je vertellen, dit was geen gewone hamburger….

Smoked dutch 2
Foto door 88 Food

The Smoked Dutch

Dit is The Smoked Dutch, gemaakt met alleen Hollandse ingrediënten zoals weiderund, pulled pork, kaas, een heerlijke BBQ saus en gefrituurde uienringen. Wat ik ook verassend en lekker vond, was de crunchy bite door de nootjes bovenop het heerlijke broodje, yummie yummie! Goed nieuws….deze hamburger is niet alleen gemaakt voor de wedstrijd maar komt ook op de menukaart van Capriole Café te staan zodat we allemaal van deze hamburger kunnen genieten.

En genieten was het zeker! Ik kom zeker nog een keer terug voor The Smoked Dutch en natuurlijk wens ik Chef Diego heel veel succes op de Horecava in januari in de RAI Amsterdam. En dank 88 Food voor de mooie foto 🙂

Foto’s van de proeverij

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Search

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief