Ik sta niet bekend als een enorme vleeseter, maar my oh my ik kreeg een uitnodiging om een hamburger te komen proeven bij Capriole Café en die kon ik zeker niet weerstaan. Het is namelijk niet zomaar een hamburger….nee het is de nieuwe hamburger van Chef Diego die op 9 januari mee gaat doen aan de wedstrijd ’Lekkerste Hamburger van Nederland, 2017’ tijdens de HORECAVA en ik mocht deze hamburger voor komen proeven (lucky me)!
In de voorafgaande maanden heeft Chef Diego in samenwerking met zijn leveranciers hard gewerkt om de perfecte hamburger te creëren. De juiste hoogte, de meest perfecte producten en natuurlijk wil het oog ook wat. Nou ik kan je vertellen, dit was geen gewone hamburger….
The Smoked Dutch
Dit is The Smoked Dutch, gemaakt met alleen Hollandse ingrediënten zoals weiderund, pulled pork, kaas, een heerlijke BBQ saus en gefrituurde uienringen. Wat ik ook verassend en lekker vond, was de crunchy bite door de nootjes bovenop het heerlijke broodje, yummie yummie! Goed nieuws….deze hamburger is niet alleen gemaakt voor de wedstrijd maar komt ook op de menukaart van Capriole Café te staan zodat we allemaal van deze hamburger kunnen genieten.
En genieten was het zeker! Ik kom zeker nog een keer terug voor The Smoked Dutch en natuurlijk wens ik Chef Diego heel veel succes op de Horecava in januari in de RAI Amsterdam. En dank 88 Food voor de mooie foto 🙂
Foto’s van de proeverij