Blog, Persoonlijk, Review/ervaringen

Waar neem jij de FitFoodFab tas mee naar toe?

Wie mij persoonlijk kent, weet dat ik altijd goed voorbereidt op pad ga. Ik heb altijd bakjes en trommels bij me met snacks en bijvoorbeeld een lunch. Dit past niet altijd in mijn werk- of handtas dus neem ik het mee in een aparte tas. Om die reden ik heb nu mijn eigen, super leuke en handige tas laten maken. Wil jij er ook zo één? Dat kan! Binnenkort is de tas in de webshop te verkrijgen. Maar ik ga er nu ook al eentje aan drie volgers weggeven.

Totebag FitFoodFab

 

Waar neem jij de FitFoodFab tas mee naar toe?

De tas heeft de afmetingen 38 x 42 cm, heeft een lang hengsel en is gemaakt van 100% katoen. Binnenkort is de tas van FitFoodFab te bestellen in de webshop. Nog eventjes geduld dus! In de tussentijd wil ik drie volgers alvast blij maken met deze tas. Ik ben natuurlijk ontzettend trots op mijn eigen tas dus ik heb ‘m gelijk meegenomen naar mijn citytrip in Berlijn. Maar waar zou jij deze super leuke tas van FitFoodFab allemaal mee naar toe nemen? Laat hieronder of onder het social media je reactie achter.

Tekst op de tas:

Totebag FitFoodFab

 

 

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Zoek

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief