Blog, Restaurants, Review/ervaringen

Nieuw in Den Haag: Veganistische snackbar Maoz

Naast een aantal filialen in Amsterdam opent Maoz op 5 en 6 juli officieel haar deuren in Den Haag. Op het Plein nummer 3, waar Maoz is gevestigd,  kun je een puntzak friet bestellen met ei-vrije mayonaise. Hiermee bespaart de falafelketen het leven van honderden kuikens per jaar. Ook de knoflooksaus is plantaardig!

Naast dat de gerechten 100% veganistisch zijn, vind ik het leuke aan het concept dat je zelf je pita broodje of salade kunt samenstellen. Je kiest dus eerst of je een salade of een pitabroodje (wit/volkoren) wilt, wat je basis ingrediënt is (zoals de famous falafelballetjes) en daarna kun je je maaltijd verder nog pimpen met rauwkost, olijven, groenten, hummus en andere sauzen. De falafelballetjes waren ook echt ontzettend lekker, een aanrader dus!

Falafelketen Maoz Den Haag FitFoodFab 1

De salades, de sauzen van de saladebar en falafel worden elke dag vers gemaakt. Elk filiaal heeft zijn eigen keuken waar dit s’ochtends wordt bereid.
En voor ons Hollanders….:-) de saladebar is unlimited! Dat houdt in dat je tijdens het eten onbeperkt salades en sauzen mag toevoegen.

Vegan shoarma

Extra leuk is de nieuwe vegan shoarma bij Maoz. Deze is 100% plantaardig en gemaakt van oesterzwam. Het is niet alleen ontzettend lekker maar de plantaardige shoarma is gezonder en duurzamer dan de dierlijke variant.

Eerste vestiging in Den Haag

Vegetarisch restaurant Maoz werd in 1991 geopend in Amsterdam. Sindsdien vind je vestigingen over heel de wereld. Zo zijn er filialen in Nijmegen, Parijs, Barcelona, New York, Florida en Sao Paulo.

Ga je gezellig shoppen of ga je werk naar huis en heb je geen zin om te koken? Ga dan zeker eens langs bij Maoz op het Plein in Den Haag! Deze vestiging is al open maar op 5 en 6 juli is de officiële opening. Wil je dit feestje niet missen?! Gobi, de floormanager, verwelkomt jullie graag in zijn vestiging!

Heb je geen zin meer om de deur uit te gaan maar wel in de gerechten van Moaz? Niet getreurd want binnenkort kunnen de gerechten ook bij je bezorgd worden.

Falafelketen Maoz Den Haag - FitFoodFab

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Search

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief