Blog, Persoonlijk

Nieuw logo design en visitekaartjes

Een paar jaar terug ben ik gestart met FitFoodFab. Omdat ik vol enthousiasme aan de slag ben gegaan met het schrijven van blogs en uitproberen van recepten, heb ik zelf even snel een logo en website in elkaar geflanst.

Vorig jaar heb ik mijn website een flinke opfrisbeurt gegeven met een nieuw design. Mijn logo kon daarom niet achterblijven. Ik heb Studi0 15|05 gevraagd om mijn logo een opfrisbeurt te geven en ook bijpassende visitekaartjes te maken.

Studio 15|05

Studio1505 is een Haags concept- en designbureau. De dames achter dit bedrijf zijn jong, ondernemend en kunnen zich goed verplaatsen in de doelgroep. Om deze reden waren zij de perfecte partij om de huisstijl van FitFoodFab naar een hoger niveau te tillen

Visitekaartje

Nu weer even terug naar de visitekaartjes, want oh oh wat zijn ze leuk geworden. Het eindresultaat is beter dan ik had durven hopen! Ze zijn strak en persoonlijk geworden. Dit past helemaal bij mij en dus bij FitFoodFab. Duidelijk, persoonlijk en geen poespas 🙂

FitFoodFab Visitekaartjes

 

Dit ontwerp heeft mij gelijk geïnspireerd voor nog meer leuke middelen dus de samenwerking met Studio 15|05 zal ook in 2016 weer zorgen voor leuke dingen. So stay tuned!

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Zoek

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief