Blog, Persoonlijk

Nieuwe website is online!

Ik heb een klein feestje te vieren want mijn nieuwe website is online! Aaahhh zo gaaf!! Afgelopen maanden heb ik hier heel wat uren aan besteed. Dat was ook de reden dat jullie even wat minder nieuwe blogs en recepten van me te zien kregen. Sorry….

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, heb ik deze zomer mijn diploma Trainer Hormoonfactor behaald. Daarna zat ik in een soort achtbaan met het opstarten van mijn praktijk. Met veel ideeën en enthousiasme ben ik aan de slag gegaan om zo goed mogelijk anderen te kunnen begeleiden. Locatie…check, juridische documenten…check, administratie…check en dan nog de website…. Ik ben in 2014 begonnen met bloggen om mijn weg naar een gezondere leefstijl vast te leggen. Dit is uitgegroeid tot een platform met persoonlijke ervaringen, tips en lekkere gezonde recepten. Het bloggen en delen van tips en recepten blijf ik ook nog zeker doen maar ik kan jullie nu ook op een overzichtelijke manier meer informatie geven over wat ik jullie nog meer te bieden heb als hormoon-, gewichts- en leefstijlcoach!

Op mijn nieuwe website kun je meer informatie vinden over de coachingstrajecten, mijn werkwijze, over mijzelf en natuurlijk nog steeds de blogs en recepten. Komende tijd ga ik de website nog wat finetunen, maar voor nu ben ik er dus al onwijs trots op. Dit had ik niet kunnen doen zonder de lieve mensen in mijn omgeving. Twee daarvan wil ik even benoemen en bedanken. Eén daarvan is mijn zusje en eigenaar van Studio 15|05 die de mooie foto’s voor mijn website heeft gemaakt. Tevens gaf zij mij af en toe een schop onder mijn kont als ik (weer) onnodig onzeker ging zitten doen. Mijn andere steun en toeverlaat was Eline van Elivado die mij geholpen heeft met de technische zaken rondom de website en het uiteindelijk live zetten. Dank je wel lieve dames!

Winactie: ‘Raad het woord’

Een feestje vier ik natuurlijk het liefst met anderen! Ik ga daarom nog een exemplaar weggeven van het boek ‘Nu afvallen en nooit meer aankomen‘. Wat moet je doen om kans te maken om dit boek te winnen?

Op de website staan ‘fruitletters’ verstopt. Verzamel deze letters, maak er één woord van 7 letter van en e-mail het woord vóór 24 november naar info@fitfoodfab.nl. Uit de goede inzendingen zal ik een winnaar trekken. Op zondag 25 november maak ik de winnaar bekend. Hierbij heb je alvast de eerste letter:

D

Kleine hint: Ze staan in ieder geval niet in de blogs of recepten 🙂
Heel veel succes!

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Zoek

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief