Afvallen, Blog, Boeken, Mindset, Review/ervaringen

Nu afvallen & nooit meer aankomen

Een boek met de titel ‘Nu afvallen & NOOIT MEER AANKOMEN’ dat klinkt interessant. Want afvallen daar hebben we allemaal wel ervaring mee, maar nooit meer aankomen dat is weer een heel ander verhaal. Het kleurrijke boek met maar liefst 241 pagina’s vol illustraties en tekst belooft me te helpen met afvallen en grip te krijgen op mijn (eet)gedrag. Of het jou gaat helpen? Ga je er blijvend mee afvallen? Lees hieronder verder en beoordeel zelf!

Nu afvallen + nooit meer aankomen - FitFoodFab

Wie zijn de personen achter dit boek?

Twee mensen hebben naast hun huwelijk ook hun krachten gebundeld op het gebied van voeding, psychologie en (gedrags)verandering. Eveline van de Waterlaat is diëtist en toegepast psycholoog. Ze is gespecialiseerd in de psychologie van het afvallen en op gewicht blijven. Ze past dit toe in haar eigen afslankstudio waar ze veel vrouwen met positief resultaat heeft begeleid. Zelf is ze ook met vallen en opstaan tien kilo afgevallen. Als ervaringsdeskundige heeft ze er daarom haar missie van gemaakt om andere vrouwen hierbij te helpen om weer lekker in hun vel te zitten.

Haar echtgenoot Leo Versluys heeft als therapeut en coach een passie om mensen een duwtje in de goede richting te geven, zodat zij nog beter gaan functioneren. Met zijn ervaring als HR directeur en het leiden van veranderingsprocessen heeft hij Eveline geholpen met het coachen van vrouwen die last hadden van probleemeten. Hij realiseerde zich dat er grote overeenkomsten zijn want uiteindelijk hebben mensen allemaal de drang om terug te schieten in oude vertrouwde gedragspatronen: jojo-gedrag.

Wat maakt dit boek anders dan andere afvalmethodes?

Nu afvallen & NOOIT MEER AANKOMEN is een compleet boek over blijvend afvallen.
Waar andere afvalmethodes vaak gebruik maken van inzicht in je leefgewoontes en je voeding, geeft dit boek ook handvatten om erachter te komen waarom je bepaald eetgedrag hebt (door je ego). Dit is een belangrijk aandachtspunt om echt je levensstijl te veranderen want veel onbewust gedrag wordt veroorzaakt door Ego-types die terugschieten in onnodig oud gewoontegedrag.

Wat verfrissend is aan dit boek, is de opzet. Iedereen is anders. Qua karakter, mindset, lichamelijke processen. Wat voor jou werkt hoeft voor een vriendin niet te werken. De auteurs hebben door middel van opdrachten en concrete voorbeelden een leuke manier gevonden om toch ‘maatwerk’ te bieden met dit boek.

Probleemeter? - FitFoodFab

Ga aan de slag

Neem de tijd om dit boek te lezen. Het boek bevat teveel informatie in 1x op te nemen. Wat fijn is, is dat de auteurs erg hun best hebben gedaan om de grote hoeveelheid aan informatie op verschillende manieren aan te bieden d.m.v. concrete voorbeelden, afbeeldingen en dergelijke. Daarnaast hoef je dit boek ook niet in 1x te lezen. Het is opgebouwd uit afgeronde hoofdstukken met een samenvatting, Q&A en opdrachten, waardoor je het boek ook makkelijk even weg kunt leggen. Er zit bijvoorbeeld een test in of je een probleemeter bent en op de website www.nooitmeeraankomen.nl kun je het ego-spel downloaden (betaald). Je kunt dan samen met je vrienden/vriendinnen of je partner op een leuke manier elkaars ego in kaart brengen. Gun jezelf de tijd om de opdrachten te maken. Ik vond ze soms rete confronterend (met name die over m’n ego) maar ze geven me wel nieuwe inzichten.

Conclusie

Of het jou gaat helpen? Zeker weten, al is het maar in het geven van waardevolle inzichten en informatie. Ga je er blijvend mee afvallen? Dat is aan jou! Ben jij niet bang om de confrontatie met jezelf aan te gaan? Dan is dit boek zeker de moeite waard om te lezen. Het boek is natuurlijk online te bestellen bij Bol.com.

Nu afvallen + nooit meer aankomen - FitFoodFab

Winactie

Om je die kans te geven om ook blijvend af te vallen en flink aan de slag te gaan, mag ik DRIE exemplaren van het boek Nu afvallen & NOOIT MEER AANKOMEN weggeven. Wat moet je doen om in het bezit te komen van een van deze drie exemplaren?

  1. Volg FitFoodFab op Facebook en/of Instagram (liefst beide natuurlijk)
  2. Laat hieronder weten waarom jij aan de slag wilt gaan met jezelf en voorgoed die strijd tegen de extra’s kilo’s wilt winnen.

En de winnaars zijn…….

Nathalie van Beek

Gea

Xanne

Stuur me een mailtje naar info@fitfoodfab.nl en het boek komt zo snel mogelijk je kant op.

Heb je niet gewonnen? Het boek is onder andere te verkrijgen bij Bol.com en ga direct aan de slag! Heb je behoefte aan persoonlijk advies en begeleiding? Neem dan vrijblijvend contact met me op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Zoek

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief