Persoonlijk

Gestart met opleiding orthomoleculaire voeding

Iedereen die me kent, weet dat ik altijd graag wil weten waarom iets is of waarom ik of iemand anders iets moet doen. Daarom heb ik me twee jaar geleden zo verdiept in het suikervrij eten. Want waarom is dat goed voor me en wat doet het dan met je lichaam?  Ik heb zelf het gevoel de kennis op het gebied van suikervrij eten wel goed zit, maar ik ga nu graag nog een laag dieper. Om die reden ben ik gestart met de opleiding/cursus orthomoleculaire voeding. Tijdens deze opleiding leer ik hoe het lichaam door middel van de juiste dagelijkse voeding kan worden opgebouwd, versterkt en onderhouden. Ook kom ik te weten wat orthomoleculaire voeding is en welke opmerkelijke resultaten ik en anderen ermee kan bereiken.

opleiding orthomoleculaire voeding FitFoodFab

Wat is orthomoleculaire voeding?

De orthomoleculaire geneeskunde is erop gericht het lichaam te voorzien van alle benodigde bouwstoffen om optimaal te kunnen functioneren. De juiste voeding is daarbij van het allergrootste belang. Met een orthomoleculair voedingspatroon zorgen we voor een evenwicht op zuur-base niveau, op het hormonale vlak, de darmflora, het immuunsysteem en de bloedsuikerspiegel. En dit zijn nu precies de dingen die ik wil weten!

Mijn plannen na de opleiding

Orthomoleculaire voeding gaat verder dan het elimineren van kant-en-klaar maaltijden, gefrituurde snacks en suiker. Het is een samenspel van de juiste voedingselementen en voedselcombinaties. Door te kiezen voor goede kwaliteit voeding, seizoensproducten en kwaliteitsvoedsel kun je een perfect lichamelijk evenwicht en energiebalans bereiken.

Na deze opleiding wil ik graag iedereen die zijn eetgewoonten en gezondheid wil verbeteren voorzien van een passend advies en indien gewenst ook begeleiden. Ik moet nog even een paar maanden bikkelen, maar ik sta al te popelen om mezelf en jullie te helpen aan een gezondere levensstijl wat bij je past!

opleiding orthomoleculaire voeding FitFoodFab

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Zoek

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief