Blog, Voeding

Printbare weekmenu van FitFoodFab

Gezond eten is voor veel mensen lastig vanwege onze drukke planning van tegenwoordig. We rennen en vliegen van afspraak naar afspraak en als we dan thuis komen hebben we geen zin meer om de keuken in te duiken om een gezonde maaltijd te maken. Ook ik heb daar last van! Om te voorkomen maak ik in het weekend een weekmenu. Met mijn agenda naast me bedenk ik wat handig en lekker is om te maken. Om het mezelf makkelijk te maken heb ik mijn eigen printbare weekmenu gemaakt.

Weekmenu maken

Printable foodplanner FitFoodFabIk plan meestal drie dagen vooruit. Op deze manier weet ik precies wat voor boodschappen ik moet halen. Ook kan ik in het weekend, vaak op zondag, alvast dingen voorbereiden. Zo maak ik een pan met verse soep en terwijl dat op staat, bak ik een bananenbrood, snijd ik het fruit en groenten voor de smoothies en vries ik het in. Dit wordt ook wel mealpreppen genoemd.

Op mijn werk loop ik dus ook altijd met bakjes met lekkere dingen zoals soep, noten, rauwkost, eiwrap, salades en noem maar op. Collega’s vragen dan ook geregeld waar ik die tijd vandaan haal om het te maken. Heel simpel dus. Een paar uurtjes in de keuken in het weekend en je hebt er dagen profijt van!

Deze weekly food planner is dus een leuke en handige manier om je weekmenu samen te stellen zodat je voorkomt dat je geen tijd hebt voor de gezondere maaltijden en snacks. Dus download deze leuke printbare weekmenu en ga aan de slag!

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Zoek

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief