Persoonlijk, Review/ervaringen

Start van mijn Personal Body Plan

Zoals je misschien al hebt kunnen lezen vind ik het soms heerlijk als ik een eetschema kan volgen. Ik hoef dan niet meer na te denken wat ik nu weer moet eten. Helaas bevatten die eetschema’s vaak veel vlees en snelle koolhydraten. Het suikervrij eten heb ik nu helemaal onder de knie en het gaat me goed af. Natuurlijk hou ik wel de 80/20 regel aan. In mijn blog ‘Resultaten suikervrij eten’ kan je de hele update lezen. Het is leuk die kilo’s er af en ik voel me eens goed en fit, maar hoe nu verder? Krijg ik wel de juiste voedingsmiddelen binnen? Hoe krijg ik dit lichaam nu ook in (top)vorm? Op zulk soort momenten vind ik het fijn dat er iemand is die precies zegt welke verhoudingen ik moet eten en welke oefeningen ik wanneer moet doen. Ik heb personal training overwogen, maar dit is voor mij echt veel te duur.

Op Instagram volg ik veel zogeheten #fitdutchies die onder de foto’s steeds de hashtag #personalbodyplan of #pbp zetten. Wat is dit toch? De zoektocht kwam snel uit op de site van Personal Body Plan. Ik zie bij de resultaten van andere een hoop slanke mensen die afgetraind willen zijn. Dit lijkt me misschien dus toch niet iets voor mij…. Maar later zie ik meer resultaten voorbij komen op social media en ik word toch wel weer nieuwsgierig. Ik hang nu al enkele maanden op hetzelfde gewicht en mezelf naar de sportschool slepen lukt me ook niet met regelmaat dus hé let’s do this!!

Nadat ik me heb aangemeld kreeg ik de vraag om een online vragenlijst in te vullen over mezelf. Wat me meteen opviel is dat ze dus niet alleen focussen op wat je eet en hoeveel je beweegt maar ze gaan ook aandacht besteden aan je gedrag en waarom je bepaalde keuze maakt. I like this already 🙂 Ik krijg een paar dagen later een mail of ik mijn profiel verder wil updaten. Ik log in en daar staat het…….of ik mijn lichaamsmaten wil invullen en of ik foto’s in ondergoed wil uploaden. Oké, dat was even confronterend! Maar dit motiveert me ook wel weer om er vol voor te gaan. Ik kreeg vandaag weer een mail van ze (dat doen ze erg goed) dat we maandag rustig van start gaan en dat mijn coach mij aankomende weken gaat bellen om nader kennis te maken en te horen of ik nog vragen heb.

Over drie dagen is het zo ver en hoor ik hoe we dit lijf weer naar het volgende niveau gaan tillen!! Ik ben benieuwd wie mijn coach is want ik volg er al aardig wat op Instagram. Ik vind het nog een beetje to much om mijn start foto’s met jullie te delen, maar ik hou jullie op de hoogte en zodra er resultaten geboekt zijn, krijgen jullie natuurlijk ook de voor en de na foto’s te zien 😉

Schermafbeelding 2015-05-01 om 10.33.47

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Zoek

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief