Afvallen

Summer Shape Challenge

We hebben al van de eerste zonnestralen mogen genieten en dat betekent dat de zomer er aan komt. Voor velen betekent dat dat de winterkilo’s er het liefst zo snel mogelijk weer af moeten. Nu ben je eigenlijk al te laat want ‘summer bodies are made in the winter’, maar we hebben nog een paar maanden om in shape te komen. Om je goed op weg te helpen heb ik een GRATIS ‘Summer Shape Challenge‘ voor je in elkaar gezet.

Vanaf 10 april ontvang je 4 weken lang twee keer in de week een e-mail met onder andere:

  • voorbeelden van weekmenu’s
  • gezonde recepten
  • work-outs die je thuis kunt doen
  • beauty items
  • aandacht voor ontspanning
  • tips voor een suikervrije levensstijl
  • hele leuke kortings- en winacties

En omdat het bijna Pasen is, besteed ik speciale aandacht aan heerlijke suikervrije ontbijt en brunch recepten. Tijdens deze challenge werk ik onder andere samen met Lola Quinoa, Voel!Roos Cosmetics en Bamboo Beauty.

Sinds ik bijna geen suiker en snelle koolhydraten meer eet, heb ik ervaren dat ik me zoveel energieker voel. Ik heb bijna geen last meer van eetbuien, ik heb een betere weerstand en mijn huid is gezonder. Wil jij dit ook? De Summer Shape Challenge is van 10 april t/m 7 mei.

Personal trainer

Claire Delhez_VOEL! - Summer Shape Challenge van FitFoodFabEn oohh wat ben ik blij! Claire Van Der Giessen-Delhez stelt het work-out schema voor ons op voor de Summer Shape Challenge. Claire is lifestyle coach en Personal trainer en heeft als missie met haar bedrijf Voel! om mensen zich goed en gezond te laten voelen. En zij weet als geen ander, als vrouw zijnde, welke probleemzones we willen aanpakken voor de zomer!

Inschrijven is niet meer mogelijk! Hou de website en social media in de gaten voor de volgende challenge.

Je ontvangt 4 weken lang handige tips, interessante weetjes, heerlijke recepten en oefeningen die je thuis kunt doen!

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Zoek

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief