Blog, Ontspanning, Review/ervaringen

Sweet dreams, tips om beter te slapen

Goed slapen is niet alleen maar fijn, maar is ook belangrijk voor een gezond, ontspannen en gelukkig leven. Als je slaapt worden er allerlei herstelprocessen gestart in je lichaam. Onder andere je spijsvertering, je huid en je hersenen gaan herstellen terwijl je slaapt. Maar ja dan moet je wel eerst in slaap vallen en daar heb ik geregeld moeite mee. Een paar uur wakker liggen of wakker worden alsof ik een marathon heb gerend is mij niet onbekend. Ik heb mezelf altijd maar de stempel gegeven van slechte slaper, maar dit is helemaal niet nodig. Ja, ik heb geaccepteerd dat ik nooit in ‘coma zal raken’ zodra ik mijn kussen zie, maar ik weet nu wel dat ik er iets aan kan doen om beter te slapen.

Sweet dreams theeblend

Wil je ook slapen als een roosje? Probeer dan eens de ‘Sweet dreams’ theeblend van Tastea. Deze theeblend bevat onder andere lavendel, valeriaan en rozenblaadjes. Lavendel helpt bij stress en ontspanning en ook valeriaan is rustgevend. Beide ingrediënten kunnen dus bijdragen aan een goede nachtrust. Ik heb het ruim 1,5 week gebruikt en de thee is heerlijk om voor het slapen gaan te drinken. Alleen van de geur wordt ik al blij. Het drinken van de ‘Sweet dreams’ thee werd voor mij een rustmomentje voor het slapen gaan en heb zelf echt het idee dat ik sneller en rustiger in slaap viel. Door dit rustmomentje en het gevoel rustiger in slaap te vallen, zorgt ervoor dat deze nieuwe theeblend van Tastea is toegevoegd aan mijn avondritueel. Wil je deze theeblend ook proberen? Kijk dan snel onderaan deze blog voor een kortingscode.

In drukke en/of stressvolle momenten is alleen thee drinken natuurlijk niet voldoende, dus daarom heb ik hieronder nog 9 tips voor je om je nachtrust te verbeteren:

  1. Geen scherm meer in het zicht een uur voordat je gaat slapen

  2. Maak je kamer goed donker

  3. Ga voor 23 uur naar bed

  4. Slaapkamer alleen om te slapen

  5. Niet te warm in je slaapkamer

  6. Na 16 uur geen cafeïne

  7. Leg een notitieboekje met pen naast je bed

  8. Beweging

  9. Luister naar (rustige) muziek

Kortingscode Tastea

Wil je ook beter slapen en de ‘theeblend ‘Sweet dreams gaan proberen? Dan heb ik goed nieuws! Want je kunt nu de producten van Tastea met 10% korting bestellen. In de maand maart 2017 krijg je 10% korting als je bij het afrekenen de kortingscode ‘fitfoodfab‘ invult. De kortingsactie is niet alleen voor de sweet dreams thee, maar je kunt ook de andere theeblends bestellen zoals de detox thee. Vergeet ook niet die super leuke en handige theebeker in je winkelmandje te stoppen 😉

Tastea_sweetdreams_blik_FitFoodFab

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Zoek

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief