Teamleden en samenwerkingen

Ondernemer zijn, is iets wat ik ontzettend leuk vind en super veel energie van krijg. Een valkuil van de meeste ondernemers is om alles zelf te willen doen. Ik ben ontzettend trots op het team dat ik inmiddels heb opgebouwd en deze zal vast nog blijven groeien. 

marieke persoon

Marieke Persoon

Ik ben Marieke Persoon, grafisch ontwerper. Het is mijn doel om wat in de kern van jouw bedrijf zit, aan de buitenkant zichtbaar te maken. Dit doe ik voor bedrijven die hun branding naar een hoger level willen tillen, omdat ze het gevoel hebben dat de uitstraling die ze al een tijdje hebben daar niet meer bij past. 

Voor FitFoodFab ontwerp ik visuele uitingen op maat: van eetschema’s en social media templates tot recepten e-book en iconen. Zo kan Sanne zich focussen op haar bedrijf, terwijl ik achter de schermen een totaalplaatje creëer. Aan de andere kant heeft ze mij weer inzicht en advies gegeven over mijn gezondheid. Iets wat ik zelf ook erg belangrijk vind!

www.mariekepersoon.nl

hetty van der wal

Hetty van der Wal

Mijn naam is Hetty van der Wal en ik ben de websitebouwer die het bedrijf FitFoodFab ondersteunt. Een website is het digitale hart van je onderneming. Als je hier niet goed voor zorgt, ga je vanzelf vervelende kwaaltjes oplopen. Net zoals met je eigen gezondheid.

Hier kom ik dus om de hoek kijken! Ik zorg er voor dat alles aan de achterkant van de FitFoodFab website goed blijft functioneren en soepel loopt. Ook kijk ik mee met de marketing kant van de website en zorg ik design-technisch dat alles aan de voorkant er mooi uit ziet. Zo blijft de FitFoodFab website een website waar je op kunt vertrouwen en waarmee we jou de beste ervaring kunnen bieden!

www.mediamora.nl

Waarom moeilijk doen als het samen kan!

fitfoodfab

Samenwerkingen

In de afgelopen jaren heb ik door kennis en ervaring met een aantal bedrijven een bepaalde band opgebouwd. Ik vind het persoonlijk namelijk ook altijd fijn om te weten wie er achter het bedrijf zit en wat hun missie is. Zo heb ik bijvoorbeeld de eigenaresse van LivePuri ook persoonlijk ontmoet. 

Door mijn enthousiasme voor een aantal producten en diensten ben ik met een aantal merken/bedrijven een samenwerking aangegaan. Zo ben ik ook ambassadeur geworden van Vitakruid. Naast dat ik super enthousiast ben over het product en/of merk, zit hier ook voor ons beide een voordeel aan verbonden. Ik krijg een kleine marge van jouw aankoop en jij krijgt een leuke korting. Meer informatie over de korting en mijn favoriete producten vind je in de shop.

Samenwerkingspartners

Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief