Blog

Verkooppunt Vitakruid

De basis in mijn adviezen zijn altijd aanpassingen in voeding en leefstijl, maar soms is het nodig en fijn om je lichaam (tijdelijk) te ondersteunen met supplementen. 

Ik werk alleen met producten en merken waar ik achter sta en die ik grotendeels zelf ook gebruik of heb gebruikt. Een van die merken waar ik graag mee werk is Vitakruid.

Vanaf augustus 2023 ben ik naast ambassadeur van Vitakruid ook een verkooppunt. Dit betekent dat ik een basisvoorraad in mijn praktijk heb én ik kan je advies geven over welke supplementen het beste zijn in jou situatie.

Heb je een vraag over een supplement of wil je langs komen voor bepaalde supplementen, neem dan contact met mij op en dan maken we zo snel mogelijk een afspraak.

 

 

Verkooppunt Vitakruid FitFoodFab

Waarom Vitakruid?

Voor Vitakruid is gezondheid het grootste goed. Daarom zetten ze in op de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen. Hierbij is kwaliteit kernbegrip, wat betekent de hoogst mogelijke werkzaamheid, dosering en biologische beschikbaarheid op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Zij zijn, net als ik, gedreven om jouw gezondheid te verbeteren. Vandaar ook hun slogan ‘Driven by health’.

Ze kijken ook kritisch naar de prijs-kwaliteit verhouding van de supplementen. Bestel je met de code FITFOODFAB10 dan krijg je 10% korting op je bestelling.

In mijn shop zie je mijn favoriete supplementen die als aanvulling zijn in een gezonde leefstijl.

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Zoek

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief