Blog, Review/ervaringen

Winactie, soep thermoskan van Eatzo

We weten allemaal dat het goed is om variatie aan te brengen in je voedingspatroon. Dit is vaak makkelijker gezegd dat gedaan want het is zo makkelijk om die 2 tot 4 boterhammen ‘s ochtends te smeren en mee te nemen naar je werk of naar school. Ik ben zelf echt een liefhebber van soep,  maar op mijn werk heb ik helaas niet de mogelijkheid om iets op te warmen. Op de Gezondheidsbeurs werd ik geïntroduceerd met de soep thermoskan van Eatzo. Het is een robuuste brede thermoskan die je soep lang warm houdt en waaruit je direct kunt eten. Blij met mijn aankoop heb ik thuis gelijk een pan soep opgezet. Soep is een makkelijke manier om een grote hoeveelheid groente te eten dus is een goede maaltijd om in je voedingspatroon op te nemen.

Ik maak zelf vaak de reinigende prei, venkel, bleekselderij soep. Deze vult goed en is lekker fris van smaak. Omdat soep voor mij echt een maaltijd is en geen bijgerecht eet ik altijd een behoorlijke kom soep. De soep thermoskan van Eatzo oogt niet heel groot en daarom verbaasde het me zo dat er precies de juiste hoeveelheid soep in gaat voor een goede maaltijd. Voordat je de soep inschenkt eerst even de thermoskan met heet water omspoelen, soep er in, dop er op en meenemen maar. Ik ging helemaal blij naar mijn werk en keek al uit naar de lunch. Zal het straks nog warm zijn?

SoepThermoskan_fitfoodfabIk heb het volgehouden tot 13:00 uur en ja hoor…..de damp kwam er nog vanaf toen ik de dop opende. Helemaal goed! Door de brede opening eet het inderdaad heel makkelijk uit de thermoskan. Spoel ‘m daarna gelijk goed af zodat je thuis geen problemen hebt met aangekoekte soepresten en is de thermoskan zo weer klaar voor je volgende soep. De soep thermoskan kan je via de webshop van Eatzo bestellen voor € 28,00. Maar ik mag jullie blij maken met één van deze super handige soep thermoskannen!

 

Wat moet je hiervoor doen?

1. Like de Facebookpagina van FitFoodFab
2. Like de Facebookpagina van Eatzo
3. Beantwoord de vraag onder het bericht op Facebook
4. De vraag is: Hoeveel ml soep kan er in de soep thermoskan?

Je hebt tot woensdag de tijd om te reageren! Donderdag wordt de winnaar bekend gemaakt.
Veel succes!

Ik kan in ieder geval niet meer zonder deze thermoskan 🙂

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Zoek

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief