Blog, Review/ervaringen

Winactie & vernieuwde visolie capsule van TakeDaily

Je ziet in mijn Instagram tijdlijn of stories nog wel een de vitamines van TakeDaily voorbij komen. Dit komt omdat ik echt zo’n fan ben van gemak en service en dat is TakeDaily zeker als het gaat om het voorzien van je dagelijkse behoefte van vitamines en mineralen. Na het doen van de gratis test stond in mijn persoonlijke vitamineplan ook de visolie. De visolie capsule was altijd aan de forse kant….maar als je moeite hebt met het doorslikken van capsules dan heb ik goed nieuws, want de Omega-3 visolie van TakeDaily heeft sinds kort een kleinere capsule met dezelfde inhoud! Visolie is super goed voor je want het zorgt dat je voldoende gezonde visvetzuren binnen krijgt die belangrijk zijn voor een breed scala aan dingen, waaronder het hart, de hersenen en het gezichtsvermogen.

TakeDaily nieuw visolie FitFoodFab
Daarnaast heeft TakeDaily ook een plantaardige variant. De Omega-3 Chiazaadolie is een plantaardige olie, verkregen door een koude persing van de zaden. Het bevat gezonde omega-3 vetzuren!

Een maand gratis je persoonlijke vitamineplan

Vitamines en mineralen zijn organische, essentiële voedingsstoffen. Ze zijn onmisbaar voor jouw lichaam. Ze spelen een rol bij de groei, ontwikkeling, het herstel en het goed functioneren van het lichaam. Daarnaast zijn ze belangrijk voor het in stand houden van een optimale gezondheid.

Met een gezond en gevarieerd voedingspatroon proberen we zoveel mogelijk vitamines en mineralen binnen te krijgen. Maar in bepaalde periodes, zoals in de herfst en winter of tijdens drukke periodes dan kan ons lichaam wel iets extra’s gebruiken. En het is per persoon verschillend welke vitamines en mineralen jouw lichaam nodig heeft. Daarom krijg je van TakeDaily een vitamineplan op maat gemaakt.

En omdat ik zo’n fan ben van deze service en de kwaliteit van de vitamines en mineralen mag ik iemand blij maken met een maand lang gratis je vitamineplan door de brievenbus. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderaan het artikel/blog een reactie achter te laten.

Na de gratis maand kun je er zelf voor kiezen of je het abonnement stopzet of door laat lopen voor € 18,95 per maand.

Gefeliciteerd Beau! Jij bent de winnares van een maand lang gratis je persoonlijke Vitamineplan van TakeDaily

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Zoek

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief