Zorg goed voor jezelf en je kindje

Het is belangrijk om te weten wat je kindje nodig heeft om goed te kunnen groeien en ontwikkelen. Maar ook wat jij nodig hebt om je goed te voelen, zowel fysiek als mentaal. In het zwangerschapstraject begeleid ik naar een gezonde en bewuste zwangerschap.

Meer in verbinding…

met je jezelf, je lichaam en je kindje!

Het is belangrijk om te weten wat je kindje nodig heeft om goed te kunnen groeien en voor jou om je goed te voelen. Elk trimester vraagt om andere voedingsstoffen voor jezelf en je kindje. We zien elkaar daarom ieder trimester. Gedurende de zwangerschap help ik je zo gezond mogelijk te zijn, zodat je kindje goed kan groeien en ontwikkelen. Ook help ik je voorbereiden op het echte werk, het herstel na je zwangerschap. 

Herken jij je in een van deze dingen?

Zwangerschapstraject FitFoodFab

Waarom zou je kiezen voor het zwangerschapstraject?

Verandering vindt plaats van binnenuit. Dat wat je van binnen aanpakt wordt zichtbaar naar buiten. Tijdens de coachsessies onderzoeken we waar een bepaald gevoel vandaan komt zodat je het in de kern kunt aanpakken voor een blijvende verandering. Daar is lef voor nodig. Je komt wellicht dingen tegen waar je liever weg van beweegt, zoals angst, verdriet of belemmerende overtuigingen en patronen. Ik begeleid je stap voor stap bij jouw proces zodat je weer in contact komt met jouw kracht, jouw unieke manier van zijn, zodat je om kunt gaan met alles wat je tegenkomt. Je ervaart weer grip! 

Ik werk integratief en kijk naar de behoeftes van ieder individu. Dat wil zeggen dat ik steeds uitga wat voor jou op dat moment zal helpen. Ik gebruik verschillende interventies, zoals onder andere: oplossingsgerichte therapie, NLP en visualisatie. Ook zal ik steeds met je afstemmen wat voor jou werkt zodat je krachtige stappen kunt zetten.

"Je lichaam weet wat het moet doen, zorg jij dus goed voor je lichaam."

Zwangerschapstraject FitFoodFab

Ik help je begrijpen hoe je lichaam werkt en wat het nodig heeft tijdens de zwangerschap

Iedereen loopt tegen dingen aan of heeft moeite met bepaalde situaties. Ik ook! Tijdens mijn zoektocht naar een gezond lichaam kwam ik erachter dat ik veels te veel AAN stond. Maar hoe vind ik meer balans tussen aan staan en ontspannen? Wat is ontspanning voor mij? Maar ook ging ik aan de slag met de vragen…. Wat wil IK eigenlijk? Welke KEUZES maak ik? Welke blokkades, angsten en belemmerende gedachtes kom ik tegen? Als coach kan ik jou ook helpen met deze onderwerpen.

Als je bereid bent om eerlijk naar alle aspecten van jezelf en je leven te kijken, lastige emoties toe te laten, je onzekerheid te overwinnen en ingesleten patronen te doorbreken, kom je in een proces van persoonlijke groei en bewustwording. Als hier helderheid in komt, gaat het weer gaat stromen en voel je dat het klopt.

Twijfel je of dit iets voor je is?

Losse consult of coachtraject

In het coachtraject gaan we samen aan de slag! Ik help je graag helderheid creëren, jezelf beter leren begrijpen en stappen maken in de richting die jij op wil. Coaching bij mij is altijd maatwerk, zodat het past bij wat jij op dit moment nodig hebt.

Het traject geeft inzicht in wie je bent, we kijken naar waarom je doet wat je doet, wat je graag wilt, jouw patronen, wat je waarden en (belemmerende) overtuigingen zijn. Ook rekenen we af met jouw twijfels en onzekerheden en leer je doelgerichte stappen te zetten.

De kracht van coaching zit hem vooral in doelgerichtheid en je wordt aangezet tot actie. Wat is er nodig om van A naar B te gaan? Welke krachten zijn er in jou die je in kunt zetten om je doel te bereiken? Welke valkuilen, patronen of overtuigingen maken dat je tot dusver je doel nog niet hebt behaald? Je wordt uitgedaagd om naar binnen te kijken en dat aan te pakken wat jou belemmert om vervolgens wel je doelen te behalen.

In het coachtraject krijg je zes persoonlijke gesprekken van een uur. Soms zal er meer tijd nodig zijn en andere gesprekken minder. We beginnen altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek leren we elkaar wat beter kennen en komen de verwachtingen van beide kanten aan bod. 

Ook bied ik losse coachgesprekken aan. Plan altijd eerst even een kennismakingsgesprek in om te kijken of wij een match zijn!

Losse consults

135
  • Coachgesprek van 60 - 90 min

Het zwangerschapstraject

647
  • 1 intakegesprek
  • 3 coachgesprekken (60 - 90 min)
  • Waardevolle e-mails en thuiswerkopdrachten
  • Mogelijkheid tot tussentijds mailcontact
  • Betaling ook mogelijk in 4 x € 182,50

Ervaringen van anderen

Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief