EMB bloedtest

Heb je (vage) gezondheidsklachten? Dat kan gebeuren, dat hebben we allemaal wel eens! Maar wat als deze dag overgaat in dagen, weken, maanden of zelfs jaren? Dan is er meer aan de hand en dan biedt de EMB bloedtest uitkomst! 

EMB Bloedtest

Ik bied in mijn praktijk een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) aan die verschillende verstoringen in het lichaam kan aantonen.

Loop jij, mogelijk al langere tijd, rond met klachten, zoals vermoeidheid, stemmingswisselingen, huidklachten (zoals acné, psoriasis of eczeem), vruchtbaarheidsproblemen, concentratieproblemen of darmklachten? De EMB bloedtest geeft ons inzicht!

Wat is de EMB bloedtest? 

Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een uiterst waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen vervoert het vasculaire systeem van orgaan tot orgaan, van cel naar cel. Het bloed bereikt elke afgelegen uithoek van ons lichaam, van onze teennagels tot onze haarwortels. Het bloed is niet alleen transportmiddel maar ook temperatuurregelaar en middelpunt van ons afweersysteem. 

Wat heeft jouw lichaam je te vertellen?

Een onderdeel van mijn coachingtraject is de EMB bloedtest, want deze test kan verschillende verstoringen/problemen in het lichaam aantonen. En dit is een perfecte basis om jouw gezondheid te boosten, want we weten precies waar we mee aan de slag kunnen. Zo kom je fysieke lekkerder in je vel te zitten, en weten we ook nog eens hoe het staat met je stresslevels, hormonen en andere zaken! Zo weten we niet alleen waar de oorzaak van jouw klachten ligt, maar is ook helder waar we het beste kunnen beginnen. Ik kan jou effectiever helpen en jij kunt sneller resultaten boeken.

FitFoodFab EMB bloedtest

Waarom een bloedtest? 

Ook worden andere reguliere waardes gemeten zoals:

Leer je lichaam kennen en ontdek wat voeding en leefstijl aanpassingen een verschil kan maken in hoe je je voelt!

Hoe gaat de EMB test in zijn werk?

FitFoodFab BloeddruppelGroen icoon

Vingerprik

De EMB bloedtest neem ik af tijdens het intakegesprek. Met een vingerprik neem ik wat druppels bloed af. Deze afname is snel gedaan en er is weinig bloed nodig. Je voelt er bijna niets van.

FitFoodFab VergrootglasGroen icoon

Analyse

Het bloed wordt vervolgens naar het lab gestuurd. Een team van experts van het lab analyseert het bloed op microscopisch en energetisch niveau. Twee tot drie weken later ontvang ik de uitslag. 

FitFoodFabTekengebied Groen Highlight icoon

Advies

De uitslag van het lab combineer ik met de gegevens van de intake, zodat ik een goede analyse kan maken. Op basis van deze uitslag wordt je persoonlijk advies gemaakt. 

Intakegesprek

Na het maken van de afspraak voor het intakegesprek ontvang je van mij een uitnodiging per mail. In de mail vraag ik je een online intakeformulier in te vullen met onder andere over je algemene gezondheid, medische geschiedenis, cyclus, slaap- en voedingspatroon, mate van stress en je (eventuele) klachten en symptomen. Ook vraag ik je om minimaal een week je stoelgang in de gaten te houden aan de hand van de meegestuurde stoelgangkaart. In het intakegesprek bespreken we je intakeformulier en analyseren je eetpatroon, slaap, leef- en werkomstandigheden.

Adviesgesprek

Aan het einde van het intakegesprek maken we gelijk een afspraak voor het adviesgesprek. In dit gesprek neem ik je persoonlijk advies goed met je door. Neem een notitieboekje mee zodat je ook extra aantekeningen kan maken. Op basis van de uitslag en je persoonlijk advies gaan we samen werken aan jouw fysieke, mentale én emotionele gezondheid, zodat jij je snel weer fit en gezond kunt voelen! 

Consults

Een vervolgconsult duurt gemiddeld 30/45 minuten. We bespreken jouw nieuwe ervaringen, vragen, vorderingen, passen je suppletieplan aan en zetten de puntjes op de i. Je krijgt nieuwe to-do’s mee en handig inspiratie materiaal.

Ervaringen van anderen

Wil jij ook de EMB Bloedtest doen of heb je nog vragen?

Je kunt ook vrijblijvend een afspraak maken voor een kort kennismakingsgesprek. In dit gesprek kijken we naar waar je nu staat, waar je graag naartoe wilt en wat de EMB bloedtest voor je kan betekenen. Het kennismakingsgesprek kan ook telefonisch.