Mijn werkwijze

Ik werk met vrouwen die een volgende stap willen maken in haar ontwikkeling en blijvende verandering willen creëren. Of het nu een situatie is die vooral in je privé leven speelt of juist vooral in je werkende leven. 

Als je in het potje zit,

kun je zelf het etiket niet lezen.

Dit is een uitspraak die mij altijd is bijgebleven omdat het zo waar is! We gaan zo vaak op in dat wat er gebeurt, wat we denken en wat we voelen, dat we ons er helemaal mee identificeren en onszelf kunnen verliezen. Je zit helemaal in ‘het potje’. Waar ben jij gedurende de dag? Gedurende je bezigheden? Zit jij er ook helemaal in of sta jij af en toe nog aan de buitenkant zodat je kunt zien wat er precies gebeurt, wat je voelt en wat je nodig hebt? Ik ben graag die liefdevolle spiegel voor je.

Stap 1: Neem de keuze om te veranderen

Je hebt een keuze om te veranderen

Dit is een van de lastigste en bijna de belangrijkste stap. Je hebt ergens last van (fysiek en/of mentaal), je loopt er al te lang mee rond en je wilt dit niet meer. Je hebt al van alles zelf geprobeerd (zonder gewenst resultaat) en nu ben je op zoek naar iemand die jou kan begeleiden.

Stap 1: Neem de keuze om te veranderen

Stap 2: Maak een afspraak

Afspraak maken voor een kennismakingsgesprek

Als coach kan ik je ondersteunen in het vinden van jouw leefstijl en/of antwoord. Jij staat daarbij centraal, met jouw vraag, jouw doel en jouw kwaliteiten. Een van de belangrijkste succesfactoren in coaching is dat je je veilig voelt bij de coach en een gevoel van vertrouwen ervaart. Hopelijk geeft mijn website je dit gevoel. Tijdens het kennismakingsgesprek kun je ervaren of dit gevoel versterkt en of er een match is. 

Stap 2: Maak een afspraak

Stap 3: Kennismaking

Kennis maken met elkaar

Zoals eerder aangegeven, is vertrouwen belangrijk en dan ook wederzijds vertrouwen. Ik maak graag kennis met je. We leren elkaar kennen, bespreken waar je tegenaan loopt en wat je graag wilt bereiken. Na afloop bepalen we of we het verdere traject samen aan gaan.

Stap 3: Kennismaking

Stap 4: Aan de slag!

Aan de slag

Een leerproces en een verandering kost tijd. In dit proces kom je verschillende onderdelen tegen zoals aanvaarden, weerstand en groeien. Het is een proces waar je bewust mee aan de slag gaat. Door te kiezen voor professionele begeleiding behaal je sneller je doelen. Een veranderingsproces moet je beleven en (door)voelen, zodat het geen aangeleerd trucje is, maar een blijvende verandering.

Stap 4: Aan de slag!

Stap 5: Het resultaat

Resultaat

Ik heb niet de antwoorden voor je, maar ik begeleid je op procesniveau waardoor je zelf je antwoorden zult vinden. Daarvoor maak ik gebruik van verschillende technieken een methodes. Steeds afgestemd op jouw behoeftes om het gewenste resultaat te behalen.

Stap 5: Het resultaat
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief