Krijg grip op je hormonen en wordt de fijnste versie van jezelf!

Last van allerlei fysieke en mentale klachten? Tijdens het ‘Grip op je Hormonen traject’ ontdek jij hoe je in slechts 3 maanden jouw hormonen weer in balans brengt. We gaan samen werken aan jouw fysieke, mentale én emotionele gezondheid, zodat je weer fit, energiek, gezond én gelukkig door het leven gaat!

Hey, zeg eens...

Voel jij je wel helemaal lekker?

Je hebt vast wel eens een dag dat je niet lekker in je vel zit. Dat je je moe en lusteloos voelt en niet vooruit te branden bent. Kan gebeuren, dat hebben we allemaal! Maar wat als deze dag overgaat in dagen, weken, maanden of zelfs jaren? Dan is er meer aan de hand.

Heb je al lange tijd gezondheidsklachten?

Heb je al lange tijd (vage) gezondheidsklachten en kom je er maar niet vanaf? Heb je alle diëten al eens geprobeerd, maar gaan die extra kilo’s er maar niet vanaf? Voel jij je continu uitgeblust en lijkt het alsof je de hele wereld op je schouders meedraagt? Of herken je jezelf in een van deze klachten:

Fysieke klachten:

fitfoodfab

Of mentale klachten:

De oorzaak? Hormonale disbalans!

Herken je jezelf in bovenstaande klachten? Dan is het tijd om jouw hormonen eens onder de loep te nemen. Al deze klachten wijzen namelijk op een hormonale disbalans. Zowel fysiek als mentaal kunnen hormonen van grote invloed zijn op je dagelijkse ‘staat van zijn’: ze spelen een enorme rol in je gezondheid, gewicht, stemming en mindset. Zijn je hormonen in balans, dan voel je je fit, energiek en gezond. Maar zijn hormonen uit balans, dan zit je gewoon echt niet lekker in je vel.

Als je nu niet met je hormonen aan de slag gaat, dan gaan je klachten van kwaad tot erger. Met alle gevolgen van dien! Zelfs de kleinste hormonale disbalans kan namelijk al grote impact hebben op jouw functioneren. Het is daarom belangrijk om te begrijpen wat er mis kan gaan met onze hormonen én hoe je ze in balans kunt houden. Om af te vallen of van bepaalde klachten af te komen, gaat het niet om een hongerdieet of een strak voedingsplan waarbij je calorieën telt, maar om een blijvende verandering in je mindset en levensstijl. En daar help ik je graag bij!

Leer te begrijpen hoe je lichaam in elkaar zit en te herkennen waar je eigenlijk echt behoefte aan hebt. Zodat je niet elke keer weer opnieuw begint maar een leefstijl creëert wat wel werkt voor jou!

fitfoodfab

Investeer in jezelf, je gezondheid en een gezonde hormoonbalans

Ik weet als geen ander hoe het voelt om (veel) extra kilo’s mee te sjouwen, vervelende klachten te hebben en vooral ook hoe het is om niet in balans te zijn, zowel fysiek als mentaal. Het niet blij zijn met jezelf of zelfs ongelukkig worden van je eigen spiegelbeeld, was iets waar ik bijna dagelijks tegenaan liep …

Daarentegen weet ik nu ook hoe het voelt als je wél in balans bent en een gewenst gewicht hebt bereikt. Ik zit nu zoveel lekkerder in mijn vel! Voel me fit en energiek en ben nu écht gelukkig met mezelf. Hoe ik dit voor elkaar heb gekregen, vertel ik je hier. Zo’n leven gun ik jou ook! Daarom help ik je graag om jouw hormonen weer in balans te krijgen. Zodat jij eindelijk (weer) kunt gaan leven, in plaats van geleefd te worden.

Hormonaal weer in balans te komen, vraagt om een investering in jezelf: in je mindset, gezondheid en leefstijl. Maar dat hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn! In mijn coachingstrajecten gaan we samen aan de slag om jouw hormonen te resetten. Hierbij focussen we ons vooral op:

voeding

Voeding

beweging

Beweging

mindset

Mindset

stressbeperking

Stressbeperking

In 3 maanden weer grip op je hormonen

Wil je echt je leefpatroon aanpassen en een goede fundering leggen? Kies dan voor het Grip op je hormonen-traject. Dan zet jij al jouw eerste stap naar een beter leven. Tijdens dit traject leer ik je in slechts 3 maanden om controle te nemen over je gezondheid, over jouw leven en jouw lijf.

Het coachtraject start met een uitgebreide intake met onder andere de EMB Bloedtest. Een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) kan verschillende verstoringen/problemen in het lichaam aantonen. En dit is een perfecte basis om jouw gezondheid te boosten, want we weten precies waar we mee aan de slag kunnen. Zo kom je fysieke lekkerder in je vel te zitten, en weten we ook nog eens hoe het staat met je stresslevels, hormonen en andere zaken! Zo weten we niet alleen waar de oorzaak van jouw klachten ligt, maar is ook helder waar we het beste kunnen beginnen. Ik kan jou effectiever helpen en jij kunt sneller resultaten boeken. 

Na drie tot vier weken na het intakegesprek volgt het adviesgesprek en dat is tevens de start van het coachtraject. We hebben wekelijks contact en bespreken we hoe het gaat, waar je tegen aan loopt en wat je kunt doen om de stijgende lijn naar een betere gezondheid vol te houden. In de (live of online) coachgesprekken gaan we dieper in op je oude gewoontes en patronen waar je vanaf wilt om plaats te maken voor nieuwe!

Grip op je hormonen traject

3-maanden traject
797
  • 3 maanden intensieve 1-op-1 coaching
  • Uitgebreid intakegesprek met EMB Bloedtest (45-60 min) voor een nóg gerichter persoonlijk advies
  • Hormonale anamnese & neurotransmitters test
  • Uitgebreid advies- en startgesprek (90 min)
  • Persoonlijk voedings- en leefstijladvies
  • 3 individuele coachgesprekken om de drie a vier weken