Blog, Review/ervaringen

Click & ride met de Quad Lock

Met het Nederlandse weer weet je nooit of je droog overkomt, maar toch fiets ik graag! Ik woon midden in het centrum van Den Haag en kan vanuit daar gemakkelijk naar veel bestemmingen fietsen. Ik heb een zittend beroep dus het is ook een fijne manier om aan wat extra beweging te komen. Als ik op de fiets zit, vraag ik me wel eens af hoe hard ik fiets of welke afstanden ik heb afgelegd in een week. Omdat mijn telefoon altijd in mijn tas zit, heb ik me nog nooit bedacht om een app aan te zetten die dit vastlegt, totdat ik de bike kit van Quad Lock voorbij zag komen. Een eenvoudige en vooral stevige houder waar je snel en gemakkelijk je telefoon op kan klikken.

QuadLock fietsen FitFoodFab

 

Click & ride met de bike kit van Quad Lock

Het systeem van Quad Lock is eenvoudig te bevestigen op de stang van je fiets. Het maakt dus niet uit wat voor soort fiets je hebt. In het pakket krijg je namelijk twee maten bevestigingsringen en extra set thighraps. Nadat je het op je fiets hebt bevestigd, hoef je alleen nog maar je telefoon in het bijgeleverde hoesje te doen. En zoals de titel als zegt ‘Click & ride’ hoef je alleen nog maar je telefoon op de quad lock te klikken en fietsen maar (bekijk hier het filmpje).

 

De straten in Den Haag zijn niet altijd even gelijk en ook was ik huiverig als ik weer een verkeersdrempel over sjeesde, maar ik moet je eerlijk bekennen dat mijn telefoon ontzettend goed vast zit met deze bike kit van Quad Lock! Ik heb een Iphone 7 plus maar ook met deze omvang zit het perfect vast en hoef ik niet bang te zijn dat mijn telefoon ineens op de grond ligt.

Ik begon mijn blog al met het onvoorspelbare weer in Nederland, maar ook daar heeft Quad Lock aan gedacht want je krijgt er een beschermhoesje bij die je over je telefoon klikt waardoor het niet nat wordt mocht het regenen.

Click & ride met de Quad Lock - FitFoodFab.nl

Ik ben gelijk wat apps gaat testen zoals Runkeeper, Strava en noem maar op! Je kunt ook je maps aanzetten en een leuke fietsroute selecteren. Ik heb de Quad Lock al voor diverse ritjes door Den Haag en Voorburg gebruikt maar ik kijk er al naar uit om wat langere tochtjes te gaan fietsen.

Fiets je graag en wil je zeker weten dat je telefoon goed vast zit? Dan raad ik deze Quad Lock zeker aan. Ze hebben ook kits voor andere vervoersmiddelen of een handige sport armband.

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Zoek

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief