Restaurants

Hofhouse; 8 kleine restaurants onder één dak

Wat eerst één en al bouwput was, wordt de omgeving van Den Haag Centraal Station steeds aantrekkelijker. Eerst de hal van Centraal Station met leuke nieuwe ondernemers, natuurlijk Mingle Mush wat net is geopend en is er dus weer een nieuwe Haagse hotspot geopend, namelijk HofHouse.

Nieuwe hotspot HofHouse FitFoodFab

Hofhouse; 8 kleine restaurants onder één dak

Hofhouse streeft een hoog kwalitatief concept na door de acht verschillende foodconcepten onder één dak. In Hofhouse vind je zes vaste foodeilanden en twee pop-up elementen die per seizoen wisselen. Op dit moment zijn dit Lekkernijs (schepijs) en Zilt en Zalig (verse oesters). Op de zes vaste plekken vind je MadMex, Burgerz, SLA, Da Portare VIA (Italiaanse pizza) NOOMI (Aziatische keuken) en Toastable (koffie en tosti’s). Voor de drankjes kun je terecht aan de langgerekte bar naast de diverse eilanden.

Ik ben natuurlijk niet langs alle eilanden geweest, maar er is echt voor iedereen wat wils. Mijn eerste stop was natuurlijk bij SLA. Hier kan je goed gevulde salades eten waar je u tegen zegt. Het leuke van deze locatie is dat ze ook voor het eerst ontbijt serveren zoals verschillende oats, yoghurts en noem maar op.

Hierna heb ik een uitstapje gemaakt naar Burgerz, NOOMI en Lekkernijs. Want wie houdt er nou niet van hamburgers?! Voor deze gelegenheid hadden ze kleine burgertjes gemaakt en het was echt heerlijk! Bij NOOMI heb ik een heerlijke biefstuk gegeten op natuurlijk Aziatische wijze bereidt. De laatste stop was Lekkernijs. Ik heb zelf geen ijs gegeten maar was wel gefascineerd door de manier van bereiding. Lekkernijs maakt namelijk vers fruitijs & cocktailijs à la minute met vloeibaar stikstof. Daarnaast zijn de ijsjes met minder suiker en vrij van toegevoegde kleur- en geurstoffen.

Als je langs het gebouw loopt lijkt het meer op een kantoorgebouw dan een foodhall. Dat is nu natuurlijk verleden tijd dus de volgende keer stap jij gewoon naar binnen voor een heerlijk ontbijt (bij SLA), lunch, diner of borrel! Hofhouse is al geopend vanaf 7:30 uur. Na de opening ben ik nog niet terug geweest, maar dit is een plek waar ik nog graag terug ga komen!

Hofhouse, Rijnstraat 10 (naast Den Haag Centraal Station)

Hofhouse Den Haag FitFoodFab

Winactie

Wie houdt er nou niet van tosti’s, maar dan van echte tosti’s?! Bij Toastable krijg je goed brood, veel kaas, allemaal lekkere optie voor ertussen en een hemelse dipsaus. Ze staan bekend om het maken van serieuze culinaire tosti’s. Kip, bacon, kerrie, paprika, kaas. Gorgonzola, peer, walnoot, balsamico. Geitenkaas, courgette, honing, zongedroogde tomaat, spinazie. Wil jij een heerlijke gratis tosti van Toastable? Laat dan in een reactie hieronder weten welke tosti je dan graag zou willen bestellen.

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Zoek

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief