Restaurants

Mingle Mush; de eerste foodhal in Den Haag

Eindelijk is het zover! De eerste foodhal in Den Haag is een feit. Afgelopen week opende Mingle Mush haar deuren aan het Anne van Buerenplein (naast Den Haag Centraal en New Babylon). De foodhal is gevestigd in hetzelfde complex van de Universiteit Leiden, dus vanaf buiten verwacht je niet dat daar een foodhal is. 

Mingle Mush FitFoodFab

Mingle Mush; de eerste foodhal in Den Haag

Wat is er te vinden?

Eenmaal binnen wordt je direct verrast door de warme sfeer en entourage. Mingle Mush is letterlijk een mengelmoes van smaken. Met heel veel aandacht is een mix gemaakt van gerechten uit “alle” continenten. Dit met de gedachte om deze plek toegankelijk te maken voor iedereen. Zo is er letterlijk ‘voor ieder wat wils’. Denk hierbij aan de Tajine Fabriek voor de lekkerste Marokkaanse gerechten. Maar uiteraard mag de Italiaanse keuken ook niet uitblijven, dus heeft het Pizzameisje haar plek veroverd in deze Haagse foodhal. Naast de heerlijke verse pizza’s, kun je hier ook terecht voor super lekker huisgemaakt ijs met vers fruit. En geen foodhal zonder een pokébowl, dus ook bij Mingle Mush is deze niet te missen. Door de verrassende combinaties is deze pokébowl echt de uitblinker van alle food aanbieders. 

Ook voor de drankjes hebben ze goed nagedacht over de invulling. In de koffiecorner kun je heerlijk genieten van een echt lekker bakkie! Daarnaast is er ook een cocktailbar ingericht, maar vooral opvallend is de bierbar. Anna’s bar is prominent aanwezig en hier zul je direct onder de indruk zijn van de hoeveelheid van verschillende biersoorten. Alleen al op de tap vind je zo’n 24 verschillende soorten bier. Met de flesjes bier erbij komen ze uit op zo’n 100 speciaalbieren. 

Lekker chillen

Naast alleen eten en drinken, kun je bij Mingle Mush ook even relaxen. Er zijn in totaal zo’n 700 zitplekken gecreëerd. Zo kun je in de “bibliotheek” even tot rust komen met een boek, maar helemaal ontspannen is natuurlijk even een spelletje spelen. Boven, op een soort vide, is een game ruimte ingericht met onder andere de welbekende flipperkast, airhockey en het ouderwetse spelletje pacman! Ook is er een klein podium gebouwd waar wekelijks optredens ingepland zullen worden met live bands, lezingen, DJ’s en singer/songwriter.

Bij Mingle Mush staat de gastvrijheid op nummer één. Het is de bedoeling dat iedereen zich hier op zijn of haar gemak voelt. Zo is er ook een ‘Mush Tuin’ gecreëerd. Dit is een speelhoek voor de kleintjes, waarbij je als ouder lekker kunt genieten van een hapje en een drankje en de kids kunnen gewoon door spelen. 

Sinds half mei is Mingle Mush geopend voor gasten dus neem een kijkje en geniet van deze mengelmoes. Je hoeft alleen je pinpas mee te nemen, want het is ‘cards only’. 

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Zoek

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief