Blog, Restaurants

Nieuw in Den Haag: Poke & Avocado + Anne&Max De Fred

In Den Haag heb je zoveel leuke wijken waar de ene na de andere gezellige (en healthy) hotspot wordt geopend. In het centrum is een paar weken geleden Poké & Avocado geopend en afgelopen vrijdag was ik aanwezig bij de opening van een nieuwe vestiging van Anne & Max in het statenkwartier. Beide zijn ook echt weer een aanwinst voor Den Haag. Van een heerlijke gezonde bowl of burrito tot aan een lekker bakkie, taartjes en goed belegde broodjes.

Waarom zou je naar Poke & Avocado of Anne&Max de Fred moeten gaan?

Poke & Avocado

Poké & Avocado is een lunchroom aan de Wagenstraat 131 in de binnenstad van Den Haag. Achter de Bijenkorf vind je deze lunchroom waar je kunt kiezen uit verschillende poké bowl of er zelf eentje samenstellen. De eigenaren van Poké & Avocado zijn moeder Suli en dochter Alice Qiu. Het pand waar de lunchroom is gevestigd, was eerst een kapsalon van de moeder van Suli (dus de oma). Moeder en dochter houden allebei van gezond eten en besloten om de kapsalon om te toveren in een gezonde lunchroom, waar je kan genieten van je gerecht of je kunt het natuurlijk ook meenemen.

Tijdje terug heb ik een blog online gezet hoe je zelf een poké bowl kunt maken en toen vertelde ik al dat de poké bowl van oorsprong een Hawaïaanse specialiteit is, die voornamelijk gebaseerd is op rauwe vis. Bij Poke & Avocado kun je bij het samenstellen van bowl, naast vis zoals zalm, tonijn en garnalen, ook kiezen uit tofu of geroosterde biologische kip.

Anne&Max De Fred

In het statenkwartier, aan de Frederik Hendriklaan (166), is een nieuwe vestiging van Anne&Max geopend. ‘Anne&Max de Fred is een heerlijke plek waar je dagelijks terecht kunt voor verse, gezonde, biologische en huisgemaakte ontbijtjes, lunches, high tea, borrels en natuurlijk een lekker bakkie koffie. Sander van Bentem is de franchisenemer van Anne&Max Leiden en gaat de uitdaging aan om ook van deze locatie op ‘de Fred’ er ook een succes van te maken!

Het pand zit op de hoek en was van oorsprong een apotheek. Het is dan ook na de verbouwing gelukkig nog steeds een pand met veel karakter. Deze locatie heeft ook een zolder waar je een feest of zakelijke vergadering kunt houden en (als zzp-er) heerlijk rustig kunt werken.

Ik ben natuurlijk benieuwd of jullie al in één van deze nieuwe hotspots zijn geweest. Laat dan in een reactie hieronder weten wat je ervan vond. Weet jij nog een leuke hotspot in Zuid-Holland? Stuur de tip dan naar info@fitfoodfab.nl.

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Search

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief