Blog, Review/ervaringen

Persoonlijk vitamine- & mineralenplan met TakeDaily

Ik probeer met een gezond en gevarieerd voedingspatroon zoveel mogelijk vitamine en mineralen binnen te krijgen. Maar in bepaalde periodes, zoals in de herfst en winter of tijdens drukke periodes dan kan mijn lichaam wel iets extra’s gebruiken. Zo kan ik eventuele tekorten voorkomen. Ik vind het soms lastig om te bepalen wat ik dan precies moet nemen. Het aanbod is zo ontzettend groot, dus een beetje hulp kan ik wel gebruiken…..jij ook? Ik heb de hulp ingeroepen van TakeDaily. Nieuwsgierig wat dat is? Lees dan vooral verder of zij je ook kunnen helpen.

TakeDaily FitFoodFab

Welke vitamines heb je nodig?

Ik vind het maar lastig om te bepalen wat ik nu echt aan vitamines en mineralen nodig hebt. Om die reden vind ik het concept van TakeDaily zo slim bedacht. Op de website van TakeDaily kun je een handige test doen met vragen over je levensstijl, die is ontwikkeld in samenwerking met diëtisten en voedingswetenschappers. De test is opgedeeld in drie delen: algemeen, leefstijl, eetpatroon. Na deze test komt er een duidelijk advies welke vitamines en mineralen er worden aangeraden en waarom. Of je nu vegetariër en/of zwanger bent, rookt of in een stressvolle periode zit….hier wordt allemaal rekening mee gehouden.

Om vervolgens niet zes verschillende potjes in je keuken- of badkamerkastje te hoeven zetten, kun je bij TakeDaily je persoonlijke maandvoorraad bestellen. Dit zit in A4 formaat verpakking die door de brievenbus past. Dus iedere maand krijg ik nu mijn op maat gemaakte vitamine- en mineralenplan, bestaande uit drie supplementen per dag, voor € 18,95 zo op mijn deurmat.

Onze levens kunnen nog wel eens veranderen dus TakeDaily verandert gewoon met je mee 🙂 Je kunt je vitamineplan maandelijks aanpassen maar ook opzeggen. Heb je vragen of wil je toch nog wat meer informatie dan kun je terecht bij het team van professionele diëtisten en voedingsdeskundigen van TakeDaily.

Mijn ervaring

Na het doorlezen van de website ging ik me ook eens wagen aan de test van TakeDaily. Het zijn aardig wat vragen 🙂 Alleen nog mijn persoonlijke voorkeuren erbij en mijn datingprofiel is compleet haha. Naast de algemene vragen zoals mijn geslacht en leeftijd, werd mij ook gevraagd of ik vlees eet, sport op dieet ben of ik zwanger probeer te worden en noem maar op. Achteraf ben ik allemaal maar blij met deze uitgebreide test want ik kreeg echt het gevoel het degelijk persoonlijke vitamineplan te hebben gekregen. Mijn op maat gemaakte vitamineplan bestaat uit de volgende vitamines en mineralen:

  1. Multi Vitamin D+, met onder andere verschillende B vitamines, ijzer, jodium, calcium, vitamine D, Vitamine A, Vitamine C, seleen en zink voor meer energie, het behouden van sterke botten en soepele spieren en extra ondersteuning van het immuunsysteem.
  2. Shape Me Up, met onder andere vitamine A, vitamine C, meerdere B vitamines en vitamine K voor ondersteuning van het immuunsysteem, om vermoeidheid tegen te gaan en meer energie te geven.
  3. Premium Omega-3 Visolie, met onder andere vitamine E en omega-3 vetzuren voor het instandhouden van een normale hersenfunctie en gezichtsvermogen. Daarnaast draagt het bij aan een goede werking van het hart.

Dit kan wel kloppen want ik ben een vrouw met een ‘binnen-beroep’ (gebrek aan daglicht), wil nog net de laatste kilo’s kwijt en vind het nog altijd lastig om regelmatig vis en dergelijke te verwerken in mijn weekschema’s.

Ik vind het een prettig idee dat ik weet wat een goede aanvulling voor mij is en dat ik eventuele tekorten op deze manier (gemakkelijk) in kan nemen. Het is nu een onderdeel geworden van mijn ochtend ritueel. En het fijne is dat de supplementen keurig per dag gerangschikt zijn en ook de info van je vitamineplan duidelijk beschreven staan in je persoonlijke pakket. Op de achterkant staan ook super leuke (inspirerende) kreten op iedere doordrukstrip. Ga je een weekendje weg dan knip je zo een aan vakjes ervan af en je kunt je dagelijkse dosis gemakkelijk meenemen.

Take Daily FitFoodFab

Kortingscode

Natuurlijk denk ik ook aan jullie!! Daarom heb ik een kortingsactie voor jullie geregeld. Wil jij ook de TakeDaily vitamines en mineralen proberen? Vul de code FITFOODFAB in tijdens je bestelling om op je eerste bestelling een korting van 50% te krijgen. Deze code is geldig tot en met het einde van het jaar (2018). Ga snel naar www.takedaily.nl.

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Zoek

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief