Blog, Review/ervaringen

Review Boho Tiffin, fabulous lunchboxen

Een gezonde levensstijl volhouden blijft een uitdaging. Op school of op je werk wil je niet de verkeerde keuzes maken dus sta je in het weekend of de avond ervoor te ‘mealpreppen’ en alles in tupperware bakjes te verdelen. Er zijn tegenwoordig gelukkig handige plastic salade- en snackbakjes, maar leuk is anders. Om het nog een beetje fashionable te maken, kun je ze in mijn FitFoodFab tas meenemen 🙂

Chantal van den Boomen, bedenker en oprichtster van het merk Boho-Tiffin, vond die saaie lunchboxen ook maar niets, dus bedacht ze een oplossing: de Boho-Tiffin lunchbox! Deze fabulous lunchboxen zijn ‘Fashion For Food’. Omdat de Boho Tiffin met de meest geweldige printjes te verkrijgen zijn, was ik super enthousiast dat ik een Boho Tiffin mocht gaan gebruiken. Maar zijn ze naast super leuk ook handig? Dat vertel ik je in deze blog.

Mijn ervaring met de Boho Tiffin lunchbox

Boho Tiffins zijn lunchboxen in gave prints en gemaakt me duurzame materialen. Al eeuwenlang bestaat de Tiffin in India, in geen enkele Indiase keuken ontbreekt de Tiffin, die ook wel Dabba of Rantang genoemd wordt. Tiffin betekent letterlijk: tweede ontbijt of lunch! Een tiffin is eigenlijk eeuwenoude lunchbox die in geen enkele Indiase keuken ontbreekt.

In Nederland zijn we opgegroeid met de oer-Hollandse broodtrommel en plastic Tupperware. Zeker geen lust voor het oog en al dat plastic past al helemaal niet bij een healthy lifestyle. Hoogste tijd om daar wat verandering in te brengen, aldus Chantal. En zo ontstond Boho-Tiffin…Fashion for food!

De tiffin is opgedeeld in drie delen waarvan aan het onderste deel een klip zit die je bovenaan vast kunt haken. Doordat de Boho-Tiffin uit drie delen bestaat, kun je dus makkerlijk lekkere, gezonde en gevarieerde snacks en lunch meenemen. Met de Boho Tiffin worden jouw voorbereidingen voor een gezonde levensstijl een feestje.

De print is niet het enige want je kunt kiezen. Je stelt je eigen Boho Tiffin online in 3 stappen samen:

  1. kies je Boho Tiffin
  2. kies je hanger
  3. kies je bag

En hoppa je bent ready to go!

Ik heb mijn ‘Botanic’ Tiffin al super veel gebruikt. De trommeltjes zitten goed vast en het lekt niet. Het enige nadeel die ik kan bedenken, is dat je altijd alle drie de lagen mee moet nemen. Maar hé wie houdt er niet van eten?! Dus ik krijg de trommeltjes zonder moeite gevuld 🙂

Wat kun je nou allemaal in de Boho Tiffins meenemen? Je kunt denken aan kwarkbroodjes, rauwkost, ei-wrap, rijstewafel, bananenbrood, kleine salade en noem maar op.

Boho-Tiffin winactie FitFoodFab

Win een Boho-Tiffin

Ik mag iemand onwijs blij maken met de Boho-Tiffin, met Pavone print! Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen.

  1. Laat hieronder weten dat je graag mee doet met deze te gekke actie. Waarom wil je een Tiffin, wat ga je allemaal meenemen en noem maar op!
  2. Like FitFoodFab en Boho Tiffin op Facebook en/of Instagram en laat met een emoticon weten dat je hieronder een reactie hebt achtergelaten.

De winnaar maak ik vrijdag 22 september bekend. Succes!

Gefeliciteerd Linde Mastbroek met je nieuwe Pavone Boho Tiffin!

 

fitfoodfab

Hi!

Je vindt hier lekkere én gezonde recepten, fijne (restaurant)tips en informatie over hormonen, gezonde voeding & mindset. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief hieronder!

MEER OVER MIJ »

Nieuwsbrief

Ergens naar op zoek?

Zoek

Andere artikelen

Waar wil je meer over lezen?

Wat vond je van deze blog? Deel hem!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Laatste blogs & recepten

Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Miskraam Sanne FitFoodFab

Miskraam

Het is afgelopen maanden echt een rollercoaster aan emoties geweest, want begin maart had ik ineens een positieve zwangerschapstest in

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief